Scuba Web shop:
Naćini plačanja i sigurnost
NAČINI PLAĆANJA

SCUBA d.o.o. podržava nekoliko načina plaćanja:

1. gotovinom ili karticom na prodajnom mjestu
2. uplatom u Pošti, banci, FINI, internet bankarstvom
-svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi koju ste dobili na mail
3. virmanskom uplatom (za tvrtke)
-svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi koju ste dobili na mail
4. karticom putem PayWay-a direktno iz svog naslonjača i udobnosti svoje sobe

Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 1 dana, jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog artikla. Robu nije moguće odmah podići pri plaćanju ponude (pogledati Isporuka i dostava).

Scuba d.o.o. je odlučila sigurnost Vašeg kartičnog plaćanja povjeriti PayWay usluzi T-Com d.d.

Za plaćanje putem T-com PayWay-a za način plaćanja morate odabrati "Kreditna kartica". Nakon što završite generiranje ponude dobiti će te opciju da svoju ponudu platite odmah putem T-com PayWay-a. Kliknite na "PLATITE NARUDŽBU". Sustav će Vas automatski preusmjeriti na T-com-ovu stranicu za plaćanje putem njihovog PayWay-a. Tu će te dobiti već skoro ispunjeni obrazac sa iznosom, imenom i prezimenom, adresom, te svim ostalim bitnim podatcima za plaćanje Vaše ponude. Jedino što će te morati je odabrati karticu kojom plaćate, upisati broj Vaše kartice i datum isteka. Zatim dobivate potvrdu od T-com-a o Vašoj transakciji. Vaša transakcija je vidljiva odmah u našem sustavu. Transakcija stoji nenaplaćena sve dok Vaša roba nije 100% završena i spremna za isporuku. U slučaju da dođe do komplikacija sa isporukom, transakcija se može u bilo kojem trenu otkazati. Za sva pitanja i nejasnoće u vezi plaćanja putem T-com PayWay-a, a i bilo čega drugog slobodno nam se obratite.

SIGURNOST PODATAKA

Scuba d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na nacin da rikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza informira kupce o nacinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogucnost izbora o
upotrebi njihovih podataka, ukljucujuci mogucnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo cuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Scuba d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje nacela zaštite privatnosti.

Očuvanje Vaše privatnosti naš je poslovni moto.
Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši: ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefon. Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Oni su nam potrebni kako bi našu uslugu učinili kvalitetnijom. Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
U svakom trenutku ćemo poštivati Vašu privatnost i kontaktirat ćemo Vas isključivo putem e-maila i preko našeg newslettera. Ukoliko se odjavite s newslettera obvezujemo se da ćemo ga u što je moguće ranijem roku prestati slati na Vašu mail adresu koju ste odjavili s liste.
Broj telefona ili mobitela koristit ćemo isključivo prilikom isporuke Vaših narudžbi ukoliko nam se učini potrebnim da bi isporuku izveli što preciznije.
SCUBA d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te da ih neće učiniti dostupnima nekoj trećoj osobi. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem drugom subjektu. Vaše korištenje web stranica SCUBA d.o.o., znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

Plaćanje putem T-com PayWay-a je sistem koji višestrukim šifriranjem i posebnim vodom manipulira podatcima Vaše kartice.
Ni u jednom trenutku Scuba d.o.o. nema uvid u podatke o Vašoj kartici te stoga ne može ni odgovarati ni snositi posljedice u slučaju bilo kakve zloupotrebe tih podataka.
Scuba d.o.o. u potpunosti snosi odgovornost za ugovorenu kupoprodaju od trenutka kada nas T-com PayWay sistem obavijesti da je transakcija ugovorenog iznosa za naručenu robu uspješno obavljena. To je, ujedno, i jedina informacija koju mi dobivamo o Vašoj kreditnoj kartici.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

SCUBA d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta te se obvezuje iste te izmjene objaviti na ovom mjestu.
 

Kontakt

INFO

SCUBA d.o.o. za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i turizam

Sjedište: Split,              Put Trstenika 39

Prodavaonica: Split, Ulica Slobode 46

OTP banka IBAN : HR5624070001100009309

Raiffeisenbank IBAN: HR0524840081103333646

OIB 12275936090

tel 021 380-768

fax 021 314-130

e-mail: info@scubacro.hr www.scubacro.hr

Radno vrijeme:

Pon.-Pet.:
08:35 - 13:00 h i
17:05 - 20:00

Subotom:
08:40 - 12:00

Split 021 38 07 68
Hot-line  095 900 9551 
žr:2407000-1100009309